tweed & vintage ride

Met Belgerinkel naar de Winkel, Stad Gent en Radio Modern presenteren... 

de eerste tweed & vintage ride van Vlaanderen - 5 mei - Gent

Retro-outfit van de stomerij gehaald? Check!
Dansschoenen opgeblonken? Check!
Fietsbanden opgepompt? Check!

Dan ben je klaar voor de allereerste editie van de Tweed & Vintage Ride, het startschot van Met Belgerinkel naar de Winkel! 


De ochtend begint in stijl aan Sint-Jacobs in Gent. Daar kunt u vanaf 10u genieten van een heerlijk ontbijt van EXKi en uw noodzakelijke portie cafeďne. Omdat we de dag graag stijlvol doorbrengen kunt u – alvorens op uw stalen ros te springen – een bezoekje brengen aan de Beauty Boudoir van onze Modernettes. Deze dames staan met hun rougekwasten en krulspelden in de aanslag, klaar om u in een handomdraai de juiste vintage look aan te meten die een hele fietstocht zal overleven.

Eens iedereen wakker genoeg is, om 11u dachten wij, springen we met zijn allen op de fiets voor een tochtje langs de mooiste plekjes van Gent. We eindigen rond 13u op de Zuid, alwaar we met een bruisend swingfeest van Radio Modern de dag afsluiten. SEp’n Hop komt het roest uit uw benen schoppen (voor zover de fietstocht dat nog niet deed) met een dansles waarin hij u meeneemt van een vrolijke Charleston, over een gezwinde Lindy Hop tot een stomende rock’n’roll.